miercuri, 10 aprilie 2013

10 Sfaturi




10 Sfaturi!

Articol editat si ingrijit de Teodora Munteanu



1. Daca va aflati intr-o situatie dificila la serviciu, schimbati-va atitudinea si perspectiva, apoi veti vedea cum lucrurile se imbunatatesc.

2. Fiecare persoana care este adusa sau indepartata din viata dumneavoastra face parte dintr-o experienta menita proprie. Multumiti pentru toti acesti oameni atunci cand va rugati si luati in seama tot ceea ce va aduc.





3. Schimbati-va asteptarile pe care le aveti pentru dumneavoastra. Asteptati-va la ce este mai bun si sa aveti incredere in ajutorul lui Dumnezeu.

4. Incercati sa va eliberati de obiceiul de a evalua in bani orice aveti, orice faceti si spuneti. Faceti ceea ce va spune inima ca va aduce bucurie, nu incercati sa calculati daca va fi ceva rentabil.Cand pui suflet si pasiune este rentabil.



5. Capacitatea de a fi 100% invingator se bazeaza pe renuntarea la conceptia conform careia a rata un obiectiv propus inseamna definitiv a fi un ratat.

6. Daca va legati mereu de cum ar trebui sa mearga lucrurile , veti avea parte de suferinta in viata.

7. Ati observat vreodata ca unii oameni nu au niciodata indeajuns, in vreme ce altii au intotdeauna ?

8. Ramaneti mereu niste discipoli, fiind deschisi si dornici sa invatati din orice si de la oricine.

9. Intrati in lume si sunteti cine alegeti dumneavoastra sa fiti – unor oameni le va placea, altora nu. Aceasta este realitatea.

10. Cu credinta, aveti puterea sa deveniti orice doriti. Stabiliti-va ce asteptari aveti pentru dumneavoastra si credeti ca veti deveni orice va propuneti actionand in acea directie.


Si...

Tineti minte! Sunteti unic nu numai ca amprenta ci in tot. Unic in si pentru inreaga lume.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu