Beneficiile fructelor galbene sunt efectul carotenoizilor şi bioflavonoizilor pe care le conţin. Aceste substanţe le dau pigmentul şi funcţionează ca nişte antioxidanţi. Pe lângă aceştia, “fructele soarelui” vin şi cu o abundenţă de vitamina C. Nutrienţii prezenţi în aceste fructe sunt capabili de multe “fapte” bune. Iată câteva:
- ajută la buna funcţionare a inimii;
- îmbunătăţesc acuitatea vizuală;
- stimulează digestia;
- întăresc sistemul imunitar;
- grăbesc vindecarea rănilor;
- menţin sănătatea pielii, a oaselor şi a dinţilor;
- previn cancerul.
Citeşte tot articolul
- îmbunătăţesc acuitatea vizuală;
- stimulează digestia;
- întăresc sistemul imunitar;
- grăbesc vindecarea rănilor;
- menţin sănătatea pielii, a oaselor şi a dinţilor;
- previn cancerul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu