duminică, 2 martie 2014

Juriul UNITER a vizionat spectacolul “O poveste ciudată cu un câine la miezul nopţii”

Juriul de selecţie al Galei Premiilor UNITER se deplasează în această perioadă în teatrele din toată ţara pentru a viziona cele mai bune spectacole şi a decide care dintre acestea vor primi nominalizări la ediţia din 2014 a Galei UNITER, pentru categoriile cel mai bun spectacol, cea mai bună scenografie, cel mai bun actor, cea mai bună actriţă, debut etc.
În acest sens, membrii juriului UNITER - Andreea Dumitru, Maria Sârbu, Oana Stoica, Doina Papp, Dana Ionescu, Gabi Lupu,  Simona Chitan şi Bogdan Budes - au fost prezenţi la Vâlcea la reprezentaţia “O poveste ciudată cu un câine la miezul nopţii“. Prezenţa criticilor la această piesă a fost o reconfirmare a reuşitei acestui spectacol a cărui premieră naţională a avut loc la sfârşitul lunii ianuarie.
Vestea despre calitatea artistică deosebită a spectacolului a ajuns şi la Bucureşti, Vlad Massaci fiind considerat la ora actuală unul dintre cei mai bine cotaţi regizori ai momentului. Acesta este cel de al doilea spectacol vizionat de Juriul UNITER după ce, în luna decembrie a anului 2013, juriul a fost prezent şi la vizionarea spectacolului Trilogia Belgrădeana, în regia lui Cristi Juncu.
Sursa: monitoruldevalcea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu