marți, 28 mai 2013

Andreea Marin: Vreau să-mi ofer şansa de a îmbătrâni frumos şi asta nu se poate cu încrâncenări, reproşuri, nemulţumiri


O prezenţă care nu poate trece neobservată. Deşi mereu în lumina reflectoarelor, nu încetează să surprindă prin frumuseţe, eleganţă şi în acelaşi timp prin discreţie. Andreea Marin este un exemplu pentru noi toţi. Şi asta pentru că, dincolo de realizările sale extraordinare în televiziune, a reuşit ca de câţiva ani să se pună în slujba binelui şi a găsirii unor soluţii pentru cei care, aflaţi în situaţii dificile, îi cer ajutorul.
Aşa s-a născut ambiţiosul proiect caritabil „Şcoala mamelor”, pe care Andreea îl conduce cu succes, determinare şi cu o forţă incredibilă. Turneul din acest an în care caravana „Din dragoste pentru femei” a ajuns în multe oraşe ale ţării a dat speranţe, a găsit soluţii şi a schimbat cursul a mii de vieţi.
Doar privind realitatea putem înţelege nevoia unor astfel de iniţiative, a unor astfel de proiecte. A aşeza binele celorlalţi în prim-plan, a înţelege că un singur gest poate salva o viaţă, a mângâia suflete rănite şi a le acorda o şansă, aceste lucruri aparţin doar spiritelor cu adevărat mari. Andreea Marin a acceptat să răspundă întrebărilor noastre dezvăluind o altă faţetă a personalităţii sale pe care poate nu aţi fi descoperit-o.

Citeste tot articolul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu