miercuri, 26 iunie 2013

Diplomatul Lilian Zamfiroiu este noul preşedinte al Institutului Cultural Român

zamfiroiu_lilianDiplomatul Lilian Zamfiroiu a fost votat, marţi, în funcţia de preşedinte al Institutului Cultural Român ( ICR). Lilian Zamfiroiu, adjunctul ambasadorului României la UNESCO, Nicolae Manolescu a declarat la începutul audierii în comisiile reunite pentru cultură şi politică externă, că funcţia de preşedinte al Institutul Cultural Român (ICR) este extrem de importantă pentru promovarea culturii.
“Vreau să vă mulţumesc, cu toată sinceritatea, nu ca o simplă formulă, pentru onoarea pe care mi-o faceţi şi pentru disponibilitatea dumneavoastră de a mă audia astăzi, aici, în acest context, în vederea ocupării acestei funcţii pe care eu o consider extrem de importantă pentru promovarea unei imagini adecvate a României în lume, aceea de preşedinte al Institutului Cultural Român”, a declarat acesta.
Lilian Zamfiroiu i-a asigurat pe membrii comisiilor reunite pentru cultură şi politică externă din Senat că îşi va da toată silinţa ca obiectivele pe care le va stabili cu viitoarea echipă de conducere să fie duse la îndeplinire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu