marți, 19 martie 2013

Eugen Cristea - Cel mai bun mentor ramane Biblia, care contine tot

Cel mai bun mentor rămâne Biblia, care conţine tot


Eugen Cristea slujeste cu dragoste o arta ce astazi pare unora desueta, TEATRUL. Uita de sine când urca pe scena, uita de tot si toate, este un filtru între autorul piesei si spectator. Am avut sansa sa-l vad creând personaje cu emotie si generozitate.
Entuziast, bun coleg, stiind tot si daruind tot ce stie. Din punctul meu de vedere, este un dozator inegalabil al starii emotive, al ideilor efervescente.
De atâtea ori l-am ascultat cântând, facând parte amândoi din juriul manifestarii-concurs pentru copii Folk fara vârsta si al festivalului Toamna Baladelor, si l-am admirat pentru maniera calda cu care reusea sa ridice audienta în picioare.
Nu e doar un actor pasionat de ceea ce face, chiar daca deranjeaza profund.
Este un om cu O mare. Un actor cu A mare. E suficient sa asisti la un recital al sau de poezie sau cu chitara ca sa întelegi de ce este atât de iubit. Nu stiu câta placere îi face ca e socotit un actor popular, nu stiu ce simte când este chemat la rampa pentru a primi ovatiile publicului, stiu însa ca umorul sau nu este gratuit si stie sa se apere la nevoie cu o vorba de duh.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu